29.11.07

Ωμό σεξ


Ωμό κρέας σε χασάπικο παλιού τύπου μου θυμίζει η διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ας την ονομάσουμε X, με τον τύπο που πλησιάζει μια κοπέλα στο μπαρ και της λέει "Θέλω να πάμε σπίτι μου τώρα" κι εκείνη χωρίς να ξαφνιάζεται από το θράσος του, συμπεραίνει ότι τύπος "έχει X" και παίρνει το ύφος "πρόθυμη για όλα".

Εφόσον λοιπόν διαπραγματευόμαστε σε αυτό το επίπεδο, έχω μερικές προτάσεις για διαφορετικές version της ίδιας διαφήμισης:

1η: Ο τύπος πλησιάζει με το ίδιο ύφος του σούπερ άντρα και χωρίς να της πει απολύτως τίποτα, της πιάνει τον κώλο. Εκείνη γνέφει συγκαταβατικά και τον ακολουθεί σπίτι του, αφού είναι σίγουρη ότι έχει όλα τα εχέγγυα.

2η:Ο τύπος πλησιάζει με μισοκακόμοιρο ύφος και πάει να της πιάσει την κουβέντα. Εκείνη ρωτάει "΄έχεις Χ", αυτός ψάχνεται, ψάχνεται, βρίσκει το κινητό του, το ανοίγει κι επειδή όντως έχει Χ, τη φτύνει κανονικά και την πέφτει στη διπλανή.

3η: Μια άλλη τύπισα τώρα πλησιάζει κάποιον και του χαράζει ένα C (αντίπαλη εταιρεία) στην πλάτη με το δάχτυλό της. Αυτός χωρίς δεύτερη κουβέντα την αναποδογυρίζει πάνω στο μπαρ και με κίνηση Ζορό, χαράζει ένα Χ πάνω στο ρούχα της, αφήνοντας βέβαια το μισό βυζί να κρέμεται απ'έξω -για να μάθει-.

4η: Ο προηγούμενος μισοκακόμοιρος τύπος περπατάει αμέριμνα στο δρόμο όπου βλέπει μια θεά να περπατάει φορώντας καλσόν διχτυωτό που σχηματίζει μεγάλα Χ σχέδια. Παρανοεί κανονικά, της επιτίθεται με άγριες διαθέσεις, ο κόσμος τρέχει να σώσει την κοπέλα και λίγο πριν τον λιθοβολήσουν, εκείνος τους εξηγεί για το X, οπότε το πλήθος στρέφεται προς αυτή, όμως αυτός τη σώζει και μπαίνουν μαζί στο πλησιέστερο XXX ξενοδοχείο.

8 σχόλια:

fresco είπε...

:-)

πολύ δημιουργική σε βρίσκω...

ποιά θα ήταν η καλύτερη προσέγγιση για να "ρίξει" κάποιος εσένα;!!!

ρωτάω ρε παιδί μου, μήπως και σε πετύχω καμιά φορά εξώ, να ξέρω να μην φάω πόρτα!!!

bye-bye
;-)

Suspect είπε...

χμμμμ

μπορει να γινει και αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=KCyQMURDTI8http://www.youtube.com/watch?v=KCyQMURDTI8

billzouk είπε...

12.12.2007
BILLZOUK RETURNS

fresco είπε...

που είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;!!!!

Heliotypon είπε...

Πολύ καλό! Προτιμώ την πρώτη περίπτωση... Ακόμα καλλίτερα να μου την πέσει η γκομενάρα...

Karpouzenia είπε...

Σε χάσαμε......
Όλα καλά?
Ανησυχώ!!!!

Oh fuck it! είπε...

Επέστρεψα αγαπητοί φίλοι, ναι καλά είμαι Καρπούζι, εδώ γύρω είμαι fresco, suspect καλή η πρότασή σου, billzouk προφανώς έλειπες κι εσύ, heliotypon ξέρεις τι λένε περί ορέξεως.
Θα ακολουθήσει ποστ με τις γλαφυρές περιγραφές των όσων διαδραματίστηκαν τους τελευταίους 2 μήνες.
Καλή χρονιά να έχουμε βρε bloggers!

Χ2 είπε...

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι το Χ έχει οποιαδήποτε σχέση με την λίμπιντο.Εξαιρείται το Χ95,Αεροδρόμιο-Σύνταγμα,καλοκαιράκι.:)